Maisan käyttö mobiilisovelluksella

Osassa sosiaali- ja terveydenhuollon toimipisteistä on käytössä Maisan mobiili-ilmoittautuminen, jolloin voit ilmoittautua saapuneeksi Maisa-mobiilisovelluksella. Ilmoittautuminen on mahdollista aikaisintaan 30 minuuttia ennen varattua aikaa.

Tavallinen mobiili-ilmoittautuminen

Kun saavut vastaanotolle, jonka toimipisteessä on käytössä mobiili-ilmoittautuminen, voit ilmoittautua saapuneeksi Maisan mobiilisovelluksen kautta. Tästä ei tule erillistä kehotusta push-ilmoituksella. Avattuasi Maisan mobiilisovelluksen näet ilmoituskortin, jossa kysytään, oletko saapunut vastaanotollesi. Tätä napsauttamalla pääset mobiili-ilmoittautumiseen. Ilmoittautumisen jälkeen sovellus vielä vahvistaa, onko ilmoittautumisesi onnistunut.

Sijaintitietoihin perustuva mobiili-ilmoittautuminen

Jos haluat käyttää sijaintitietoihisi perustuvaa mobiili-ilmoittautumista, ota Maisan mobiilisovelluksessa käyttöön Saapuminen vastaanotolle -ominaisuus ja salli sijaintitietojen käyttö sekä herätteet kohdassa Tilin asetukset. Toimintoja ei tarvitse aktivoida kuin kerran, ja voit halutessasi poistaa ne käytöstä.

Kun saavut vastaanotolle sellaiseen toimipisteeseen, joka käyttää sijaintitietoihin perustuvaa mobiili-ilmoittautumista, saat puhelimeesi pyynnön vahvistaa, oletko perillä. Saat vahvistuspyynnön automaattisesti, kun olet tarpeeksi lähellä toimipistettä (noin 50 m). Kun vahvistat olevasi perillä, saat vielä ilmoituksen, että sinut on kirjattu vastaanotolle.

Oliko tästä sisällöstä sinulle apua?