Mikä Maisa on ja mitä siellä voi tehdä?

Maisaa voivat käyttää kaikki HUS-yhtymän, Helsingin, Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sekä Kauniaisten (osana Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuetta) alueella asuvat 10 vuotta täyttäneet henkilöt.

Lisäksi Maisaa voivat käyttää:

  • Henkilöt, jotka eivät asu HUSin alueella, mutta ovat asiakkaana/potilaana HUSin, Helsingin, Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen tai Kauniaisten sosiaali- tai terveyspalveluissa.
  • Henkilöt, jotka eivät asu HUSin alueella, mutta heidän alaikäinen lapsensa on asiakkaana/potilaana HUSin, Helsingin, Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen tai Kauniaisten sosiaali- tai terveyspalveluissa, voivat asioida Maisassa lapsensa puolesta.
  • Henkilöt, jotka eivät asu HUSin alueella, mutta toimivat HUSin, Helsingin, Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen tai Kauniaisten sosiaali- tai terveyspalveluiden piirissä olevan henkilön puolesta-asioijana, voivat asioida Maisassa ko. henkilön puolesta.

Katso myös: Mitä puolesta-asiointi tarkoittaa?

Minkä ikäiset voivat käyttää Maisaa?

Maisaan voivat kirjautua kaikki 10 vuotta täyttäneet HUSin, Helsingin, Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen tai Kauniaisten sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaat.

Maisaan kirjautumiseen tarvitaan vahvan tunnistautumisen välineet, eli pankkitunnukset, mobiilivarmenne tai sähköinen henkilökortti.

Oliko tästä sisällöstä sinulle apua?